Autószervíz XX kerületben? Ma már ez is van.

Autószervíz XX kerületben, de miért volt rá szükségem

Azutószervíz XX kerületben nem egyszerű, főleg, hogyha hajnali kettőkor van rá szükségünk. Ez egy vicces történet, amit nem tudom, jobb-e elmesélni, vagy sem. Én most mégis így fogok tenni. Autószervíz XX kerület, sosem hittem volna, hogy én ebbe a helyzetbe kerülök, de van az úgy, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt mi szeretnénk. Szóval békésen aludtam az igazak álmát, amikor is hívtak, hogy egy barátomért kell mennem, mert épp egy buliban van, és ivott, de kocsival ment, így nem tudott hogyan hazajutni. Mivel lakótársak is vagyunk, így evidensnek is tartottam, hogy én menjek érte, bár nem szívesen hagytam ott a puha meleg ágyam hajnali fél kettőkor. De azért csak felöltöztem és a szemüvegemet az orromra biggyesztve indultam el. Gyorsan felvettem a lakótársam és még két ismerősünket, és már indultunk is haza. Igen ám, de az élet sohasem ilyen egyszerű sajnos. Úgyhogy a helyzet úgy alakult, hogy autószervíz XX kerületben is kellett nekünk. Ugyanis egy ismeretlen eredetű álltat ugrott a kocsim elé, mire én szépen beletapostam a fékpedálba, de a hátsó kerekem csúszni kezdett, és már nem is tudom, hogyan, de valahogy sikerült félig egy tűzcsapban, félig az árokban kikötnünk. Szuperül alakult az éjszakám, komolyan. Senkinek nem lett semmi baja egyébként, meg nem is mentem gyorsan, úgyhogy ezzel nem volt probléma. Azonban a kocsi annál tropábban nézett ki. Több helyen horpadás volt rajta, meg félig ugye az árokban is álltam, így nem igazán tudtunk tovább is menni. Mit volt mit tenni, hát autószervíz XX kerületben is szükséges. Még hajnali kettőkor is, ha úgy alakul a dolog. Aztán hívtunk egy autómentőt, meg egy taxit is, hogy néhányan legalább haza tudjunk menni. Mikor pedig lerendeztük az elszállítást, akkor mindannyian el is mentünk. Reggelig úgysem tudtunk volna mit tenni a kocsival.

Autószervíz XX került – mi történt a szervízben

Bizony szervízre a legváratlanabb pillanatokban is szüksége lehet az embernek. Ez is egy ilyen pillanat volt az életemben. Én személy szerint nem is ismertem a környéken a szervizeket, nem hogy ott járni, vagy érteni ehhez az egészhez. Nekem magas. Úgyhogy másnap nagy szenvedések közepette jutottam el oda. Autószervíz XX kerület, itt jövök! Aztán perszer minden simán ment, szerintem nagyon zökkenőmentes volt az ügyintézés. Úgyhogy részemről, az autószervíz XX kerületben is nagyon ajánlott. Először bemutatkoztunk egymásnak a szerelővel, elmeséltem neki az előző estém szerencsétlen kalandját, mire ő rögtön kezelésbe is vette a kocsimat. Tüzetesen átnézte, mi lehet a probléma. Azt mondta, hogy ezt akár én meg is várhatom, vagy visszajöhetek hozzá néhány óra múlva, és akkor nagy valószínűséggel már haza autóval mehetek. Pedig egyébként már volt egy bombabiztos tervem, hogy honnan egy hogy fogok gépjárművet bérelni. Hiába lakunk Budapesten, a közlekedés a munkahelyemre igazán problémás, és így nem is igazán tudom a tömegközlekedési eszközöket igénybe venni. Ez pedig igen zavaró tényező a számomra, így ha több napon keresztül tartott volna a javítás, akkor sajnos az első utam a kölcsönzőhöz vezetett volna, hogy béreljek valamit, amíg az én kocsim újra nem ép és egészséges. Szerencse hogy nem így alakult a dolog, mert így csak elmentem kávézni, vettem egy könyvet a mellette levő újságostól, és már meg is volt a napi programom. Csak ültem ott a forró kávémmal, ami egyre csak kezdett kihűlni, és teljesen belefeledkeztem az olvasmányomba. Azt hiszem, a maximálisan hasznosan töltöttem az időmet, mert néhány órával később, már hívtak is a szervíztől, hogy mehetek a kocsimért. Észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Autószervíz XX kerület? Ezt nevezem!

Ilyen volt az autószervíz XX kerületi szolgáltatása

Az autóm azóta is szuperül működik. Az autószervíz XX kerület területén fellelhető szolgáltatása remekül működik, azt kell mondjam. Minden gyorsan és zökkenőmentesen ment. A javítás ára is igazán korrekt volt, még többre is számítottam, és igazából meg is érte, mert az autómat gyakorlatilag hibátlanul kaptam vissza, amire szintén csak nem számítottam. Szóval, miután újra vezethettem, biztosítottak róla, hogy most már veszélymentesen tudok majd közlekedni, szóval nem kell izgulnom az esetleges hibák miatt. Ennek ellenére azért azt mondták, figyeljek oda, hogy biztosan minden olyan legyen, ahogyan lenni szokott. Egyébként nem volt ilyen jellegű problémám az autószervíz XX kerületi szolgáltatása. Nekem remekül bevált, remélem mások is ilyen kellemes élménnyel távoznak majd egy ilyen kellemetlen szituációt követően. Nekem sikerült az autószervíz XX kerületi szolgáltatásának hála.

Autószervíz XX kerület és a garancia

 Amennyiben a garanciális autójavításról szeretnénk bővebb információt kapni, akkor arra is van egy remek linkem, amely megpróbálja valósághűen elmagyarázni, mire is jó és mire nem az autónk garanciája, hogyan tudjuk azt minél tovább megőrizni az adott gépjárműnél. Úgyhogy mindenképpen érdemes lesz vetni rá egy pillantást, amikor van egy kis szabadidőnk: https://cromax.hu/blog/5-dolog-amivel-hazavaghatod-az-auto-garanciajat/