Oakley szemüveget választottam, és nem bántam meg

Miért pont az Oakley szemüveg?

Az Oakley szemüveg több szempontból is nagyon jó választás. Mint gyakorlott szemüvegviselő, sokszor érzem úgy, hogy a szemüveg megéri a befektetést. Nagyban meg tudja könnyíteni az ember életét, hogyha kevés probléma van vele és jól szuperál. Gondolok itt arra, hogy ne karcolódjon, ne essen szét a kezemben, kisebb megterhelésnél azért még ne legyen kuka a vége. Ilyet nehéz azonban találni. Néhány éve azonban ez a helyzet is megváltozott. Korábban szinte évente cserélhettem a szemüvegemet, amely nem játék, hiszen több tízezer forint az új lencse csináltatása. Azonban, egyszer felpróbáltam egy Oakley szemüveget és már akkor tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes darabot számomra. Először a kinézete fogott meg, a minimalista dizájn, a fekete keret, a lencsék, amelyek egyszerre voltak szögletesek, mégis lekerekítettek. Azt hiszem, remekül állt az első Oakley szemüveg, amit a kezemben foghattam. Első látásra szerelem volt, de vajon milyen volt a tapasztalatom az Oakley szemüvegről?

Tapasztalataim az Oakley szemüveggel

Az Oakley szemüveg több szempontból is igen jó döntés, ha engem kérdez valaki. Nem csak a kinézete megnyerő és elegáns, de a minősége is valóban elsőosztályú. Kényelmes, sehol nem okoz gondot az, hogy túl laza vagy túl szoros lenne, a keret éppen jó helyen van, a szárak biztosan vannak rögzítve a fő részhez. Nekem ez nagyon fontos, mert nagy szártörő vagyok időnként, szerintem ez ilyen balszerencsés dolog. Itt azonban egyszer sem fordult elő ilyen, amióta csak megvan a szemüvegem. Ennek pedig már évek óta. Azóta is az Oakley szemüveget hordom, amely minden elvárásomnak megfelelt, főleg, hogyha összehasonlítom a korábbi tapasztalataimmal. Értem én, a minőséget meg is kell fizetni, de az Oakley szemüveg minden forintot megér. És ha belegondolunk, hogy más kereteket milyen rövid időn belül cserélni kell esetleg, akkor az Oakley szemüveg többszörösen is megéri az árát, hiszen befektetés is a megvétele, nem pénzkidobás. A szemüveg pedig mindenképpen kiadás a család számára, az Oakley szemüveg pedig rendkívül korrekt ahhoz képest, milyen jó a minősége. Azt hiszem, ennél többet a tapasztalataimról keveset tudnék mondani, hiszen mégis csak egy szemüvegről van szó.

Az Oakley szemüveg és a stílus

 Az ember elmegy az optikushoz, megnézeti a szemét, választ egy szimpatikus keretet magának. Azonban az sem mindegy, hogy milyen. Fontos, hogy illeszkedjen az ember arcformájához, a személyiségéhez, de akár még a súlya is befolyásolhatja azt, hogy mi a tökéletes szemüveg az ember számára. Nem kell persze extrém keretek között gondolkozni, elég, hogyha nagyjából tudjuk, mi áll jól nekünk. Mondjuk lehet, hogy nem a napszemüveg alapján kellene dönteni, de akár még az is a segítségünkre lehet. Az Oakley szemüveg azért is jó, mert úgy gondolom, valamilyen szinten minden archoz megy. Az egyszerre szögletes, mégis lekerekített végével egy kicsit mindkét végletet megjeleníti, amely tényleg előnyös lehet, akármilyen is a kinézetünk. Ez a forma pedig ad valamiféle furcsa menőséget, magabiztosságot az archoz, miközben elegáns és kifinomult is, hogy tényleg bárhová felvehető legyen. Igazán univerzális darabról van itt szó tehát. Ugyanúgy megállja a helyét a péntek esti buliban, ahogyan azt egy esküvőn vagy irodai összejövetelen tenné. Éppen ezért szeretem. Fontos számomra a stílusos megjelenés, akárhová is megyek. Ezt azonban, ha más keretet választok, talán csak több szemüveggel értem volna el, esetleg beskatulyáztam volna magamat az egyik szerepbe. Ez a fajta illeszkedés pedig igazán egyedülálló, amely szerintem példaértékű és ezért olyan értékes hát a szemüveg, amit én is választottam. Mindenkinek, aki egyszerre szeretné több fajta stílusban is megállni a helyét, annak melegen ajánlom. A csalódás itt kizárt.

Ennyit az Oakley szemüvegről

Annyit fűznék még hozzá az egészhez, hogy szerintem, ha újra kezdhetném, akkor is mindig Oakley szemüveget választanék, mert sok fejfájástól és felesleges pénzkidobástól kímélném meg magamat. Azt hiszem, mostantól is így fogok tenni. Sőt, biztos is, hiszen ami egyszer bevált, azt olyan egyszerűen nem érdemes leváltani. Egy próbát szerintem az önök részéről is megér, remélem maguknak is szokássá válik majd az Oakley márka viselése, ahogy az velem is történt. Ha pedig esetleg valakinek felkeltette a korábbi téma az érdeklődését, miszerint érdemes az arcformánkhoz mérten választani a szemüvegünket, akkor itt egy cikk, amely ezzel a problémával foglalkozik részletesebben is, amely remélem, hogy segíteni fog eligazodni egy egész kicsit jobban ebben a témában, amely talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolná az ember: https://stilusmentor.hu/arcformak-es-szemuvegkeretek/

Remélem, a cikkem segített meghozni a kedvét a vállalkozó szellemű leendő szemüveges társaimnak ahhoz, hogy egy szuper márkát válasszanak, amely majd egy életen át el fogja őket kísérni talán, hogyha egyszer rákapnak a dologra. Úgyhogy szerintem nincs is más hátra, mint felpróbálni az első Oakley keretet.