Ilyen egy munkásszállás Székesfehérvár környékén

Mikor indokolt egy munkásszállás Székesfehérvár városában?

A munka világába lépni egy felettébb nehéz lépés egy fiatal számára, aki frissen kezdené az életét. De, igazából egy felnőtt embernek is, aki hosszú évek után, tegyük fel, munkahelyváltásra adá a fejét. A munka ugyanis befolyásolja a mindennapi életünket.
Az ember munkahelye sokszor elég távolra esik az otthonától és órákat kell utaznia tömegközlekedéssel vagy autóval. Sajnos mindkettőnek megvannak a maga hátrányai, mint a forgalom, vonat késések és így tovább. Ilyenkor felmerülhet a szállások lehetősége, főleg a munkásszállásoké.
Sokan utaznak a Székesfehérvárra jó munka reményében vidékről. Nem is csoda, hogy sok munkásszállás Székesfehérvár környezetében is megjelenik emiatt, hiszen a város munkalehetőségekben is bővelekdik. Sokkal több cég, nagyvállalat kínál lehetőséget dolgozói számára, mint például vidéken, így rengetegen hagyják el otthonukat egy jó munkahely reményében. Sokan nem bírják fizikailag és szellemileg (vagy éppenséggel anyagilakban nem éri meg számukra az utazás), hogy több órán át utazniuk kell a munkahelyükre. Hatalmas kiesés is lehet időben, ha nyolc óriási kezdéshez az embernek esetleg ötkor vagy korábban fel kell ébrednie, hogy beérjen, este pedig tizenegy óra felé esik be az ajtón.
Ezen segítenek a munkásszállók. A munkásszállók a szálláshelyek azon fajtái, mely a gazdaságosságot részesítik előnyben, de odafigyelnek arra, hogy vendégek nyugodtan tudjanak pihenni. 

munkasszallas-szekesfehervar_pic2

Miért jó Székesfehérváron egy munkásszállás?

Székesfehérvár egy megyei jogú város. A Dunántúlon, Fejér megyében helyezkedik el, ráadásul a megye székhelye, Magyarország egyik legnagyobb városa. A város sok lehetőséget kínál akár kíváncsi turistáknak, akár dolgozóknak, illetve mindenki másnak is, hiszen a történelmi belvárostól kezdve, nagyobb plázákig rengeteg minden megtekinthető. Ezzel együtt pedig a munkalehetőségek kínálata is elég  nagy, elvégre minél több látványosság, étterem, vagy bolt akad egy városban, annál több lesz az efféle munkakínálat is. 

Közlekedési lehetőségek Székesfehérváron:

Közúti közlekedést tekintve, érinti a város területét az M7-es autópálya és a 7-es főút (Budapest, illetve a Balaton irányába) itt indul a 8-as Veszprémen és Körmenden át Graz irányába, a 81-es főűt Győr felé, a 62-es főút Dunaújváros felé, a 63-as főút Szekszárd és a 811-es főút Bicske irányába

Fehérvárnak nyolc irányba van vasúti kapcsolata.
Öt vasúti fővonal érinti: a 20-as Veszprém–Szombathely felé, a 29-es Balatonfüred és Tapolca felé, a 30a Budapest, a 30-as vonal a Dél-Balaton valamint Nagykanizsa, a 44-es vonal Pusztaszabolcs felé teremt kapcsolatot. Ezeken felül három mellékvonal a következő településeket köti össze Fehérvárral: Komárom, Bicske, valamint Sárbogárd A 6-os vonalon személyforgalom nincsen, teherszállítás Lovasberényig folyik rajta. 

Miért keresnek az emberek munkásszállót Székesfehérvár környékén?

Székesfehérvár egy nagy város, ahol sok munkalehetőség is adott azok számára, akik ebben a városban szeretnének dolgozni. Többen feljárnak vidékről ide, a jó közlekedési lehetőségeknek köszönhetően ám még így is van, hogy túl sok időt vesz el az utazás, vagy pedig az ember nem tud albérletet fizetni olyan módon, ahogyan azt szeretné megoldani.
Több munkásszállás Székesfehérváron lehetőséget nyit arra, hogy a dolgozók könnyen, jó szálláshoz juthassanak a városban, például itt: https://munkasszallok.hu/varos/szekesfehervar/

munkasszallas-szekesfehervar_pic1

Munkásszállás Székesfehérvár zöldövezetében 

A munkásszálló neve Kodolányi Apartmanház Székesfehérvár. A szállás címe, pontosan a 8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 7. alatt érhető el. A Kodolányi Apartmanház Székesfehérvár egyik legkedvezőbb, szebb és csendesebb zöldövezetében, a városi kemping és a sportpályák szomszédságában található. A szállás a történelmi belvárosból is könnyen megközelíthető, csupán pár perces sétával, mely kellemes kikapcsolódást jelenthet a munkásoknak egy hosszú munkanap után, ha kikapcsolódásra vágynak. Több ágyas szobákkal rendelkezik a szállás, illetve saját konyhával és fürdőszobával. A teljesen felszerelt szobákban biztosított minden lakó számára a pihenés. Továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak a munkásszállóban lakók számára. Kiemelendően népszerű szolgáltatások közé tartozik a munkásszálláson a könnyel elérhető Wifi, a TV adta lehetőség és az ingyenes parkolás is. A munkásszállás már 3400 Forinttól elérhető, éjszakánként.

Egyre fontosabb napjainkban az emberek számára az, hogy támogassák a messziről érkező új munkaerőt, így több munkásszállás Székesfehérvár környékén lehetőséget biztosít erre, közöttük pedig a kellemesen zöld és tiszta övezetben lévő Kodolányi Apartmanház Székesfehérvár is egy lehetőség az érdeklődők számára.
Még ha nem is hosszútávra gondolkodik az ember, csak kis időre, arra is teljesen megfelelő, hogy egy ideig megszálljon itt. Sokszor akadnak kellemetlen sztereotípiák a munkásszállókról, azonban kellemeset is lehet csalódni a szállók nyújtotta lehetőségekben.
Ezért is fontos az, hogy a szállások iránt érdeklődők meggondolják a Székesfehérvár környékén található munkásszállók lehetőségét.